Xarxa Antirumors

rumors

 

TALLER DE TEATRE FÒRUM INTERCULTURAL

 

Aquest taller de teatre fòrum intercultural, té com a objectiu treballar els principis de la convivència ciutadana en contextos interculturals i de desigualtat de gènere. Per a això, aquest taller dirigit a joves i adults de diferents procedències i bagatges culturals, utilitza les eines del teatre fòrum per posar-les a l'abast dels participants. Així s'afavoreix el seu paperactiu per aportar solucions a la seu context intercultural.

Els dijous de 7 a 9 del vespre. Cal inscripció prèvia.

Conecta`ns

face soci

 

face Gegants

Benvinguda

Benvolguts Socis de l’Associació de Veïns de Covadonga, amics i simpatitzants:

Ens complau donar-vos a conèixer la nova web de la nostra Associació de Veïns, on si creieu oportú, podreu adreçar-vos, per obtenir tota la informació que sigui adient, de la Junta, activitats diverses que duem a terme, xerrades, cursos, música, excursions, reunions, etc...

La nova web, permetrà que ens feu arribar els vostres suggeriments, per qualsevol tipus d’activitats que considereu oportunes en benefici de tot el veïnat del nostre Barri.

També podreu manifestar quelcom, si teniu coses per comunicarnos de defectes, queixes o denuncies de fets que afectin al nostre veïnat, i que des de l’Associació, intentarem resoldre.

Esperem que sigueu usuaris del nou portal, i d’aquesta manera obrir al màxim possible el contacte amb tots els conciutadans del nostre Barri de Covadonga.

Salutacions.

Associació Veïns Barri de Covadonga

El President: José Luis Fernández

Col·laboradors

cesabadell

 

atlantis logo

Flickr de l'Associació